Om oss

Home / Om oss

Vi er et selskap med målsetting om å være totalleverandør til ditt arrangement eller din natur opplevelse. Vi skreddersyr arrangementet eller turen etter kundens ønske!

Vårt hovedselskap er Event Partner Norge AS, og vi har delt inn vår virksomhet i 4 forretningsområder. Alle virksomhetene har sine egne navn/varemerker, og er samlet på samme adresse, Anfinnsens gate 5 i Askim.

EventPartner Norge (EPN)
Hovedselskapet med fokus på utstyr, mat og drikke til arrangementer. Dette kan være alt fra en mindre firmafest til store festivaler. Selskapet har alt av nødvendig utstyr for å gjennomføre et vellykket arrangement. Her kan nevnes telt, stoler, bord, dekketøy, duker, barløsniger, lyd & lys og mye mer.

HeltVilt
Fokus er opplevelser med jakt, fiske, friluftsliv og god mat. Vi kombinerer ofte dette i en totalløsning, hvor vi lager mat av det vi høster fra naturen. Vi tar også på oss alt av catering oppdrag til deres konfirmasjon, bryllup, firmafest eller en annen anledning hvor dere ønsker «skikkelig» mat.

Roma / butikken
I selskapets lokaler har vi en butikkavdeling hvor vi tilbyr mineralvann og øl (vi har 150 forskjellige sorter), samt kjøttvarer fra John Haugen i Trøgstad eller egenproduserte spesialvarer.

NK-18
NK-18 er total forhandler av Hobie kajakker, Musto klær og annet nødvendig utstyr for å få en topp opplevelse på vannet. Vi har et eget showroom hvor noen av modellene er stilt ut sammen med klær og utstyr.

For mer informasjon er det bare å ta kontakt på telefon eller epost.

EPN:
Ole Retteraasen – Tlf: 971 35 455 – Epost: ole@epnorge.no

HeltVilt & NK-18:


Sten Ihlebakke
Tlf: 970 79 100
Epost: sten@heltvilt.net