Om HeltVilt

Home / Om HeltVilt

HeltVilt er et catering og event – selskap. Vi arrangerer også jakt/fisketurer og kajakkturer.
Vi kan hjelpe deg/dere med alt som trengs for å lage et hyggelig arrangement. I tillegg til god mat kan vi bistå med alt fra invitasjoner, partytelt opptil 300 m2, oppdekning for opptil 500 pers, servitører / kokker og eller det du måtte ønske hjelp til!

Fokus er opplevelser med jakt, fiske, friluftsliv og god mat. Vi kombinerer ofte dette i en totalløsning, hvor vi lager mat av det vi høster fra naturen. Vi tar også på oss alt av catering oppdrag til deres konfirmasjon, bryllup, firmafest eller en annen anledning hvor dere ønsker «skikkelig» mat.

Hvordan startet HeltVilt?

Det var gründeren Stens interesse for jakt, fiske og mat som var starten. Han har jobbet hele sitt voksne liv innen finans og ville bytte ut dressen med friluftsklær og kokkejakke.

Grunnfilosofien er å høste av naturen, videreforedle råvarene og lage topp mat. Han ønsket å tilby kunden noe unikt og annerledes, noe ekte og helnorsk.

Ideen kom i 2013, og starten var i August 2014.

Et eksempel på et samarbeid med HeltVilt er at en bedrift eller vennegjeng ønsker en opplevelse i tillegg til selve festen/middagen. HeltVilt kan da ta med noen av vennene eller de ansatte på en jakt/fisketur og forhåpentlig komme tilbake med noe man selv har høstet fra naturen. Deretter tilbereder vi maten, og lager et arrangement for hele firmaet eller vennegjengen – da snakker vi kortreist og økologisk mat med sporbarhet utenom det vanlige.

HeltVilt har følgende områder hvor vi kan hjelpe til: Mat – Event – Jakt/Fisketurer
Leverandørene er nøye utvalgt for å kunne gi kunden det beste resultatet.  Selskapet streber etter å benytte sesongens råvarer, kortreist og økologiske produkter.

Ta kontakt i dag på sten@heltvilt.net